#230: Get sh!t done – sådan får du tingene gjort!

Rundt om bordet: Camilla Andersen og Nikolaj Bach.

Hvor end du gerne vil, så kan det nogle gange føles uoverskueligt at få tingene gjort i praksis. Og så ender man med at sidde fast i overtænkning og overvejelser.

Heldigvis findes der masser af gennemtestede redskaber til at øge sin produktivitet, mindske overtænkningen og “get sh!t done”. Ting, der kan gøre en verden til forskel, for rent faktisk at tage handling på det man gerne vil.

Derfor snakker Camilla Andersen og Nikolaj Bach om praktiske tips og værktøjer til hvordan du får tingene gjort. De deler deres bedste redskaber til at være produktiv og få succes med dine daglige gøremål – og fortsætte med det på den lange bane.

Du kan også se den på Youtube lige her:

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top