#227: Reframing – 7 nye vinkler på udbredte udfordringer

Rundt om bordet: Camilla Andersen og Nikolaj Bach.

Synes du det er dedikeret at træne, når du er syg?

Er det i virkeligheden ikke mere dedikeret at blive hjemme, når det er det, du har brug for?

Ofte kan vi sidde fast i nogle negative og begrænsende tankemønstre. Og så kan det være enormt gavnligt at træde et skridt tilbage, og se situationen fra en ny vinkel.

Det, vi også kalder “reframing”. I dette afsnit af Træningstimen giver Nikolaj Bach og VaneTerapeut Camilla Andersen dig 7 måder, hvorpå du kan bruge reframing til at overkomme nogle af de mest udbredte udfordringer omkring træning og spisning.

Du lærer også om reframing som redskab og hvornår det IKKE er smart at bruge reframing. God fornøjelse med at lytte!

Du kan også se den på Youtube lige her:

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top