#223: Værktøjskassen – 8 vane-værktøjer du MÅ kende til

Rundt om bordet: Camilla Andersen og Nikolaj Bach.

Der findes masser af værktøjer, og den fineste opgave for en træner/kostvejleder/coach, er at finde dem der virker for den enkelte. Hvis det eneste redskab man har er en hammer, så ligner alle problemer et søm.

Med det sagt, så er der nogle redskaber som, med lidt individuel tilpasning, kan være enormt effektive for rigtig mange mennesker. Hvis du vil arbejde med at ændre dine vaner, så er de redskaber bare altafgørende at kende til.

I denne podcast bliver du introduceret til disse 8 “greatest” hits indenfor vaneændringer af STYRKs VaneTerapeut Camilla Andersen (sammen med din vante medvært, Nikolaj Bach), og hvad du kan bruge dem til.

God fornøjelse med at lytte!

Du kan også se den på Youtube lige her:

8 værktøjer til at ændre vaner


  • Tilgængelighed: Sæt dit miljø op til succes ved at øge eller mindske tilgængelighed
  • Mellemvej: Slip ud af enten-eller-situationer ved at vælge mellemvejen
  • Plan B: Hvad er det MINDSTE, du kan gøre (for stadig at føle, at du har handlet)? (Om at træne vanen)
  • Temptation-bundlinjen
  • Sult/mætheds- og nydelsesskala
  • At reframe
  • At være i ubehaget/at ride på bølgen
  • Vanetrekanten (at blive nysgerrig på behovet/triggeren bag)

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top