#217: Kropsro til sommer – om kropstanker i sommerperioden og hvordan du håndterer dem

Rundt om bordet: Nikolaj Bach, Camilla Andersen.

Negative kropstanker fylder ofte mere om sommeren. Det er en periode, hvor man går i løsere tøj, viser mere hud, og måske tager på stranden i bikini eller badebukser.

Og det kan godt være forbundet med mange tanker om deller, appelsinhud, eller andre dele af ens egen krop, som man har det svært med. Selv for folk, der måske ellers oplever ret meget “kropsro”, kan sommeren være en ambivalent periode, hvor nye kropstanker dukker op.

Men hvad er kropsro egentlig? Og hvordan får du mere af den i sommerperioden, så du kan bruge sommeren på de ting, du gerne vil? Det snakker Nikolaj og Camilla (der er VaneTerapeut og træner hos STYRK) om i denne podcast.

Lige meget hvordan du ser ud, har du nemlig ret til at vise dig på stranden – og til at leve et liv, hvor alle dine tanker ikke kredser om din krop.

Du kan også se den på Youtube lige her:

  

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top