#216: Venskaber på tværs af træning – fredagshygge med Sidsel og Benedikte (klienthistorie)

Rundt om bordet: Nikolaj Bach, Camilla Andersen, Sidsel og Benedikte.

Hvis du leder efter en podcast med masser af faglig snak, så skal du lige vente til næste uge. Hvis du derimod har lyst til at være fluen på væggen til en særdeles munter og *meget* uformel snak med Sidsel og Benedikte, der har trænet hos Camilla og Nikolaj i STYRK Aalborg, så skal du lytte med.

Vi vil nemlig gerne vise, hvordan træning kan skabe venskab og fællesskab mellem mennesker. Og det kan man tydeligt mærke mellem Sidsel og Benedikte – måske endda lidt for godt, hvis man er sart anlagt.

Så er du advaret! Udover masser af store grin, anekdoter, julepisk og røverhistorier fra Træningsklubben, så snakker vi også om hvordan fællesskaber kan styrke træningen – og omvendt. God fornøjelse!

 

Du kan også se den på Youtube lige her:

  

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top