#213: Sten kæmper mod kræften – træning under alvorlig sygdom

Rundt om bordet: Nikolaj Bach, Camilla Andersen og Sten. 

“Det var jo det her, jeg trænede til.”

Det gik op for Sten, da han for nylig fik diagnosticeret kræft. I denne episode fortæller Sten om, hvad træningen betyder for ham i denne svære periode i sit liv, og hvordan træningsvanen hjælper ham med at fastholde handlekraften og følelsen af kontrol under ukontrollérbare omstændigheder.

Vi håber, at Stens fortælling kan give noget relatérbart til nogle af de mange, der kæmper med svær sygdom. Men også lidt perspektiv til de af os, der nogle gange trænger til en påmindelse om, at vi faktisk har det meget godt – og at vi er heldige at kunne gå i træningscenteret uden at være begrænset af sygdom.

Tak fordi du ville deltage i podcasten, Sten. Det var både inspirerende og rørende at have dig på besøg, og vi glæder os til et gensyn – denne gang kræftfri!

 

Du kan også se den på Youtube lige her:

  

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top