#211: De 7 værste ting vi har lavet til træning… som du også skal prøve!

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Niklas Meier.

I denne episode snakker Niklas Meier og Nikolaj Bach om nogle af de modbydeligste ting, som de har lavet i træningslokalet.

Med andre ord skal vi snakke om særdeles lede overload-teknikker. Det kan være nogen, man bruger, hvis man virkelig vil fokusere ekstra på en muskelgruppe eller bevægelse, for virkelig at rykke sig.

Eller det kan være for at lære at presse dig selv ekstra, og rykke din referenceramme for, hvad der føles hårdt.

Og hvorfor kan det så være smart? Det finder du ud af i denne podcast, der desuden er spækket med røverhistorier om pressede stunder i træningslokalet.

Du kan også se den på Youtube lige her:

  

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top