#210: Det værdifulde liv i bevægelse

Rundt om bordet: Nikolaj Bach, Niklas Meier, Camilla Andersen og Morten Kusk.

Hvad er et værdifuldt liv i bevægelse? Og hvilken rolle spiller bevægelse for et værdifuldt liv?

Og ikke mindst, hvad kan forhindre os i at bevæge os på en måde, der giver vores liv værdi? Og hvordan overkommer man disse forhindringer?

Det tager Nikolaj Bach, Niklas Meier, Morten Kusk og Camilla Andersen en snak om i denne episode. Bevægelse kan nemlig give enorm værdi i livet, også på områder, som vi slet ikke er bevidste om.

Men smerter, alt-eller-intet-tænkning, selvfortællinger og forhindrende overbevisninger kan begrænse os enormt. Så hvordan overkommer man disse? Det kan du blive klogere på i denne podcast.

PS: Podcasten her skulle oprindeligt optages til Idrætsmødet i Aalborg, men i stedet er vi endt på sengen i Niklas’ hotelværelse. Lyt (eller se!) med, og find ud af hvorfor!

Få vores gratis E-bog (“Et praktisk system til bedre træningskost uden madstress”) og skriv dig op til vores nyhedsbrev med masser af værdifuldt input til din træning: https://bit.ly/3Vl8Ut9

 

Du kan også se den på Youtube lige her:

  

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top