#186: Fartræning – dadbod, søvnløshed og kolik-dommedag. Hvad stiller du op? Med Niklas Meier

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Niklas Meier.

Når man bliver far, så ændrer alt sig. Også for træningen.

Du har mindre energi, du sover mindre, du spiser sikkert dårligere, og du har en ny krævende rolle at leve op til.

Så hvad gør man, når man samtidig ved, at træning er vigtigt for en, og at træningen vil gøre en meget bedre klædt på til at tumle med børn og børnebørn langt op i alderen?

Man tager de realistiske-med-et-snert-af-pessimistiske briller på, omkring hvor meget og hvordan man kan træne, og så starter man der, i stedet for at falde i “alt eller intet”-fælden. Det er i hvert fald Niklas Meiers erfaring som far til to drenge på 4 og 6 år, og som træner der har arbejdet med mange nybagte forældre.

I denne podcast tager Nikolaj snak med Niklas om Niklas’ erfaring med at blive far, og hvordan børn op til 6 års-alderen (eller det Niklas for forældrene kalder “semi-frihed”) påvirker træningslivet. Hvad kan du forvente og hvad kan du gøre?

Det blev en både lærerig og underholdende podcast. Og hvis du har brug for et eksempel på, at livet med børn hverken er glamourøst eller renligt, så lyt også med på Niklas’ røverhistorie sidst i episoden. God fornøjelse med at lytte!

SPOILER ALERT: På trods af han trænede markant mindre, blev Niklas faktisk STÆRKERE efter sit første barn. Hvordan det kunne lade sige gøre, får du også svaret på i denne episode.

Du kan også se den på Youtube lige her:


 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top