#179: Derfor er voksenskældud en f***ing dårlig idé, når du arbejder med mennesker

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Niklas Meier.

Når man får skældud, bliver man ked af det. Det gælder både børn og voksne.

Alligevel er der flere, der mener, at alt fra “tough love” til decideret voksenskældud er gode måder at motivere folk på.

Det er det ikke. Det virker faktisk stik modsat. Og så er det hamrende uetisk, når du arbejder med mennesker, fx som personlig træner eller coach.

Det snakker vi (Niklas Meier og Nikolaj Bach) mere om i denne podcast, gjort særligt aktuel af en chokerende udsendelse i DR Kontant, hvor en online coach blandt andet havde praktiseret voldsom voksenskældud overfor sine klienter.

Vi snakker om, hvorfor voksenskældud og “tag dig sammen” ganske enkelt er en dårlig måde at motivere på, konsekvenserne af det, og hvad man i stedet kan gøre – også hvis man har det med at give sig selv “voksenskældud”.

Lyt med og bliv klogere på hvorfor voksenskældud skal stoppe nu og her. 

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top