#147: Kalorietælling: Fordele, ulemper og masser af nuancer

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Camilla Andersen.

I denne episode snakker Camilla Andersen og Nikolaj Bach om kalorietælling.

Kalorietælling er et emne, som mange desværre ser sort/hvidt på, hvor kalorietælling enten opfattes som fuldstændig nødvendigt, eller som ekstremt restriktivt og spiseforstyrrende.

Det synes vi er ærgerligt, og derfor vil vi i denne episode gerne give dig et mere nuanceret indblik i kalorietælling. Vi snakker om fordele og ulemper ved kalorietælling, og hvordan du måske kan bruge det, også hvis du ønsker at få et mere fleksibelt og kropsstyret forhold til mad, hvor du bedre kan navigere efter din sult og mæthed.

Hvis du efter at have hørt denne episode føler, at du godt kunne have brug for hjælp til at arbejde med dine madvaner eller dit forhold til mad, så har vi i STYRK specialiserede coaches tilknyttet, herunder Camilla, der arbejder specifikt med dette gennem coaching samtaler, der også kan foregå online. 

Hvis det lyder interessant, kan du læse mere på Styrkmig.dk/coaching.

Hvordan og hvornår kan kalorietælling give bevidsthed, læring og aha-oplevelser, og hvornår bør man holde sig fra det?
Det kan du lære meget mere om i denne episode. 

God fornøjelse!

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top