E-bog: De 6 P’er – et praktisk system til bedre kost uden madstress (+bonus e-bog)

219,00 kr.

E-bog, 16 sider.
Forfatter: Nikolaj Bach.

Bonus e-bog: Vi har samlet 10 spørgsmål fra Træningstimens lyttere og tilføjet vores højtuddannede træneres nuancerede svar til hvert enkelt spørgsmål.

Kure og kosttilskud, gøgl og gimmicks. Sukkerfri challenges og glutenfri produkter. LCHF, plantebaseret eller carnivore.

Det er svært at finde rundt i. Du har ikke brug for at prøve dobbelt så hårdt. Du har brug for fokus. Og fokus er netop, hvad du får med de 6 P’er.

Det er et system, der hjælper dig med at fokusere på det, der overordnet er vigtigt for en god kost til træning – med rigelig plads til at tilpasse det til dine præmisser og præferencer.

Det man også kalder fleksibilitet. Og fleksibilitet er nøgleordet bag at forbedre sin kost efter ens mål uden at skulle være neurotisk eller overanalyserende omkring alt, hvad man spiser.

Bonus e-bog:

Som en ekstra lille bonus har vi samlet 10 spørgsmål fra Træningstimens lyttere og tilføjet vores højtuddannede træneres nuancerede svar til hvert enkelt spørgsmål.

Så behøver du heller ikke sidde og scrolle hele gruppen igennem samt læse diverse kommentarspor igennem i din ferie (hvem har egentlig tid til det?!). Du kan derimod blot åbne e-bogen og få den ene nuancerede pointe serveret på et sølvfad efter den anden – syyyygt nice (som Steffen Fisker ville have sagt det).

Vi har blandet kortene lidt, og der er både spørgsmål til træningsplanlægning, diverse kosttilskud, høj/lav forbrænding, vægtøgning i ren muskelmasse m.m. Vi vil gerne hjælpe dig med at tænke i nuancer frem for sort-hvidt, og det lægger vi i høj grad op til i denne e-bog.

Indkøbskurv
Scroll to Top