Stinne Murmann Hansen

Jeg er en smilende – meget social – træningsnørd, der elsker at kunne få lov at smitte andre med min kærlighed til træning/bevægelse, som en naturlig del af ens hverdag.

Som fagperson brænder jeg for at hjælpe mennesker med at udvikle sig, tro på sig selv og føle sig stærke både fysisk og mentalt. Dette med udgangspunkt i at møde mennesket, hvor de er.

For 6 år siden blev jeg sygemeldt med svær stress og fandt i denne periode et frirum og en styrke i træning og min fysiske udvikling, som vakte en stor interesse for hvordan fysisk aktivitet og træningsglæde påvirker vores psyke, overskud og øvrige hverdagsfaktorer som søvn, bevægelsesfrihed mv.

Jeg brænder for at hjælpe klienterne med at finde frem til en balance og nogle vaner, som gør det muligt, naturligt og overskueligt for dem at implementere træning og bevægelse i deres hverdag – og give dem en forståelse for at ‘alt eller intet’ sjældent fungerer for nogen. At det optimale er at finde den træning og den hyppighed, som for netop dem, får det hele til at gå op.

Jeg er af natur både meget nysgerrig og detaljeorienteret, og har altid elsket at bruge tid på at opsøge og erhverve mig ny og mere dybdegående viden.

I mit virke som træner er et af mine mit mål at lære fra mig, give klienten større forståelse for processen og formålet med træningen. Jo mere kropsforståelse og selvmestring jo bedre.   

Det er altså min fornemmeste opgave at arbejde hen imod at blive så overflødig som muligt; at få klienten til at mestre mere og mere selv, og derved opnå en større og større tro på egne evner og styrker, fysiske såvel som mentale. Styrker der kan bruges både i og udenfor din træning.

CV

  • Pædagog med specialisering i Neuropædagogik, Relationens betydning for personlig udvikling samt Motorik & Udeliv.
  • Kursus i moderne smertevidenskab v. trænerakademiet.
  • Uddannet Crossdance™ og Crossdance Power™ instruktør v. Crossdance™

Kontakt Stinne direkte på: 
stinne@styrkmig.dk

Indkøbskurv
Scroll to Top