Simone Søndergaard Christensen

Min interesse for kroppen og bevægelse startede tilbage i mine helt unge dage, og jeg har sidenhen stiftet bekendtskab med en lang række sportsgrene (og skader). De sidste mange år har jeg dedikeret min tid og interesse til styrketræning, specielt den mere funktionelle gren af styrketræningsuniverset.

Da jeg startede på fysioterapeutuddannelsen, troede jeg, at jeg skulle være sports-fysioterapeut, og arbejde med performance og atleter. Dog har jeg efterhånden fundet ud af, at det er mere meningsfyldt for mig at hjælpe mine klienter til en hverdag med mere overskud, færre smerter og større livskvalitet.
For mig er det vigtigt at være der fuldt ud for mine klienter, at tage alle aspekter at deres liv med, og samle på succeser. Det er nemlig min erfaring at det giver de bedste forudsætninger for at lykkedes med de mål man har.

Jeg blev mor til en dejlig dreng i september 2021, og gennemgik en meget hård graviditet og fødsel.
Min ambition er, at jeg kan hjælpe gravide til at være fysisk under deres graviditet eller og forhåbentligt forebygge og – eller lindre graviditetsrelaterede gener.
For de mødre der har født, vil jeg gerne hjælpe dem til at være fysisk aktive efter fødsel på en tryg og sikker måde, for at ruste dem fysisk til det hårde arbejde det er at være nogens mor, og forhåbentligt gøre hverdagen lidt nemmere. Det er dog specielt vigtigt for mig at være med til at skabe et pusterum, hvor man kan gøre noget godt for sig selv.
Jeg bestræber mig meget på at skabe et trygt miljø for de gravide og mødre, hvor der er forståelse for, og plads til, at man synes det kan være hårdt og ikke altid lige sjovt, men også kan dele de små sejrer og glæder.

Ved siden af være træner ved Styrk, arbejder jeg på en fysioterapeutisk klinik.

CV

  • Fysioterapeut
  • Personlig træner, EREPS 4
  • Pre- & Postnatal coaching, GGS academy
  • Succes med programmering – Casper Jespersen
  • Baby Tummel – Lene Grøn, Fysioterapeut
  • Efterfødselstræning – Lene Grønkjær, Fysioterepeut
  • Kaatsu og Okklusionstræning
  • Advanced sports and exercise nutritional advisor

Kontakt Simone direkte på: simone@styrkmig.dk

Indkøbskurv
Scroll to Top