Sebastian Slott Petersen

Jeg er ægte sportsnørd og har været omkring de fleste sportsgrene, dog mest boldspil og i særdeleshed fodbold. Gennem sportsstøttetræning og genoptræning stiftede jeg bekendtskab med styrketræning, som til stadigheder er en stigende interesse. Min interesse førte mig forbi Aarhus Universitet og idrætsstudiet både som bachelor og kandidat efterfølgende også et sidefag i samfundsfag.

Jeg bor i Skødstrup med min hustru og vores to drenge. Min træningstid bruges pt mest på styrketræning, padel, squash og løb, nej vent gåture fylder også en del samt drengenes fodbold træning.

I min funktion som personlig træner kombinerer jeg min teoretiske viden med mine praktiske erfaringer, samtidig ønsker jeg at bidrage til træningsglæde der forsætter som vedvarende bevægelsesglæde resten af livet. Vejen til at opnå dette og skabe udvikling både kropsligt og menneskeligt, mener jeg går gennem positive oplevelser i trygge rammer med gode relationer. Jeg er optaget af at forklare hvorfor vi gør som vi gør, og forsøger at lære fra mig mens vi træner, så du efter endt forløb er rustet til din videre træningsrejse. Lykkes ovenstående vil klienten føler sig kompetent, opleve øget mestring og selvtillid samt forhåbentlig øget selvværd.

Jeg har med alderen (børn og mindre egotid) fået et mere holistisk træningssyn, hvorfor gennemsnitsbefolkningens udfordringer bliver mere og mere interessante for mig. Jagten på mere muskelmasse er for mig en mulighed for at nørde træningen mere, mens et vægttab ofte er mere adfærdsafhængigt med flere komplekse udfordringer. Begge er vanvittigt interessante på hver deres måde.

Forløb er altid forskellige og træning med mig vil altid tage udgangspunkt i din historik, ønsker og mål, mensmin tilgang til klienten, træningen og kosten altid baseres på samme tankegang – det skal være simpel, effektiv træning som passer til en enkelte.

Hvis du ønsker fedttab, muskelopbygning, generelt komme i form og bliver stærkere eller få styr på din sundhedsadfærd, så er jeg klar til at hjælpe dig i mål.

Uddannelser & Kurser

  • Kandidat i Idræt, Aarhus Universitet (Cand.Scient sports science)
  • Bachelor i idræt (BSc, Sports Science)
  • Sidefag i samfundsfag Aarhus Universitet
  • Praktik afd. for fysisk træning hos Team Denmark
  • En række lærings- og pædagogiske kurser
  • Squat, bænkpres og dødløft niv. 1 og 2 v. Jacob Beermann
  • N1 education Anatomy, Execution and Biomechanics  
  • N1 education Progressive Overload, Effort, & Failure Management
  •  

Erfaringer:

2022- Nu                  Professionshøjskolernes Censorsekretariat

Censor ved læreruddannelsen i praktik, samfundsfag og idræt samt bacheloropgaven.

Censor ved Pædagoguddannelsen i faget Sundhedsfremme og bevægelse – valgfri område.

Censor i anatomi på psykomotorikuddannelsen på Via University College Randers (2016/17)

2019 – Nu               Vejle Idrætsefterskole,

Fysisk træning, mål at flytte eleverne fra nationalungdomselite til national-/ internationalseniorelite.

2021                     Timelærer i idræt på læreruddannelsen på UCN Aalborg

2019 – 2021           Underviser i Boldbasis/Boldspil på Idrætsuddannelsen ved Aarhus Universitet

2019                     AC-medarbejder Mariagerfjord Kommune, sundhed og træning

2016 og 2018        Barsel

2013 – 2022            Gymnasielærer i idræt og samfundsfag (fra17)

2010 – 2013              Health Group A/S

Motionstiltag på arbejdspladsen og individuelle sundhedstjek samt vejledning omkring livsstil (KRAM, stress, søvn, træningsoptimering mv.).

2011 – 2013             Fysisk træner hos Skovbakken håndbold og Lyseng svømning

2009 – 2010             Personligtræner og spinninginstruktør hos PreviaSundhed

Kontakt Sebastian direkte på:
sebastian@styrkmig.dk

Indkøbskurv
Scroll to Top