Nicolaj Holm

Min træningsrejse startede da jeg var 15 år, da jeg var træt af være den spinkle der blev skubbet og jeg ønskede noget mere at stå imod med da jeg spillede elitehåndbold. Styrketræningen gav mig mere selvtillid og troen på mig selv og egne evne og blev med det samme en passion og en livsstil jeg ikke har sluppet siden.

Med tiden blev håndbolden skiftet ud med OCR (Forhindringsløb) og løb på et højere plan, hvor jeg i 2017 endte med at deltage i dette til EM.

Træning og fysisk aktivitet er en fast del af min hverdag, da det giver mig overskud, glæde og et pusterum fra hverdagens stress og jag.

Som træner har jeg et stort fokus på at træningen er individualiseret, hård, specifik og ikke mindst SJOV!
Træning i mine øjne bør være en positiv del af hverdagen for alle hvor de oplever at bevægelse er en sjov og positiv oplevelser hvergang.

Den bedste træning er nemlig den du tager til fordi den giver dig noget positivt og du går der fra med en brugt krop og et smil på læben.

Udover Personlig træner gerningen er jeg i gang med at uddanne mig til Psykomotoriks terapeut på VIA i Randers, samt arbejder jeg på opholdssted for udsatte børn og unge.

Når den ikke står på arbejde, holder jeg af at være sammen med familien, farmors kødgryder, gåture og spille Padel tennis.

CV:

  • 2019 – Fitness Institute – Personlig træner (EREPS4)
  • 2019 – Fitness Institute – Kostvejleder

Kontakt Nicolaj direkte på:
nicolaj@styrkmig.dk

Indkøbskurv
Scroll to Top