Marie Vendelbjerg

Jeg har altid været glad for at bruge kroppen og har prøvet mange former for sport, alt fra kampsport og pole dance til orienteringsløb og tai chi. Glæden ved at bevæge mig var årsagen til, at jeg besluttede mig for at læse til fysioterapeut. Styrketræning har haft min store interesse de sidste fire/fem år, hvor jeg hele tiden sætter mig nye mål.

Jeg har flere års erfaring med holdundervisning, hvilket har udviklet min evne til at se, hvad den enkelte på holdet har brug for for at få det fulde udbytte af undervisningen. Jeg nyder at se, hvordan den enkelte deltager udvikler sig og når sine mål – og måske sætter sig nye mål.

Jeg går meget op i at møde mine klienter, hvor de er, og finde den bedste løsning for dem. For mig er det vigtigt at være nærværende og lyttende. Samtidig er jeg ikke bange for at presse mine klienter til at opnå deres mål. For mig hænger fysikken og psyken sammen, og derfor ser jeg coaching som en stor del af processen.

At hjælpe klienten gennem kostjunglen og få et mere afslappet forhold til mad er også noget jeg vægter højt. Jeg tror ikke på kure, men på ændring af livsstil.

Sideløbende med mit arbejde som personlig træner ved Fisker Performance, arbejder jeg som fysioterapeut på en klinik.

Uddannelser og kurser

  • Fysioterapeut
  • Evidensbaseret Ernæring
  • Personlig træner, EREPS 4
  • GLA:D ryg
  • Grunduddannelse i akupunktur, DSA Fysio
  • GLA:D hofte og knæ

Kontakt Marie direkte på: Marie@styrkmig.dk

Indkøbskurv
Scroll to Top