Mads Dyrekær Pedersen

Min passion for at arbejde med personlig træning opstod efter flere års styrketræning og crossfit. Det gik op for mig, hvor stor en rolle træningsglæden fyldte i min hverdag og hvor meget jeg kunne rykke mig både fysisk og mentalt. I håbet om at give dette videre og et ønske om at udvikle mig selv indenfor formidling og undervisning, har jeg det seneste år undervist på Viborg Idrætshøjskole. Her blev det især tydeligt, hvor vigtig den gode relation er for at skabe den rette udvikling.

Som personlig træner lægger jeg vægt på at møde mennesker i øjenhøjde, hvor højt humør og individualiseret træning er i fokus. Jeg brænder for at dygtiggøre mine klienter indenfor både trænings- og kostverdenen, samt styrke troen på deres egne evner. Efter min mening bør et personlig træningsforløb være et lærings- og uddannelsesforløb til klienten, hvor de står tilbage med nogle værktøjer som kan bruges i praksis. Selvom jeg er en træningsnørd og godt kan lide detaljerne, så har jeg fundet ud af at det i højere grad handler om at gå simpelt til værks – Den bedste træning er nemlig den du får lavet, og bliver ved med at lave.

Til dagligt er jeg bosat i Aarhus, hvor jeg fra september 2022 starter på bachelor i Idræt på Aarhus Universitet.  

UDDANNELSE OG ERHVERVSERFARING

 • Uddannelse
  • BSc Idrætsvidenskab, Aarhus Universitet (Under uddannelse)
  • Certificeret personlig træner (EREPS 4 – European Register of Exercise Professionals)
  • Precision Nutrition Level 1 certification
  • ACT-kursus I sundheds- og vægttabscoaching
  • Kursus: STYRK din squat, bænkpres og dødløft
  • Kursus: STYRK dit øvelsesvalg og udførsel
  • Grundkursus i Olympisk Vægtløftning Level 1, v. STYRK
   
 • Erfaring
  • 2022-Nu: Personlig træner ved STYRK
  • 2021-2022: Underviser på Viborg Idrætshøjskole

Kontakt Mads direkte på: madsdp@styrkmig.dk

Scroll to Top