Mads Dyrekær Pedersen

Mit navn er Mads, jeg bor i Aarhus og læser til daglig en Bachelor i Idrætsvidenskab på Aarhus Universitet.

Min passion for at arbejde med personlig træning opstod efter flere års styrketræning og crossfit. Det gik op for mig, hvor stor en rolle træningsglæden fyldte i min hverdag og hvor meget jeg kunne rykke mig både fysisk og mentalt. I håbet om at give dette videre og et ønske om at udvikle mig selv indenfor formidling og undervisning er jeg nu ved STYRK.

Som personlig træner lægger jeg vægt på at møde mennesker i øjenhøjde, hvor højt humør og individualiseret træning er i fokus. Jeg brænder for at dygtiggøre mine klienter indenfor både trænings- og kostverdenen, samt styrke troen på deres egne evner. Efter min mening bør et personlig træningsforløb være et lærings- og uddannelsesforløb til klienten, hvor de står tilbage med nogle værktøjer som kan bruges i praksis. Selvom jeg er en træningsnørd og godt kan lide detaljerne, så har jeg fundet ud af, at det i højere grad handler om at gå simpelt til værks – den bedste træning er nemlig den du får lavet, og bliver ved med at lavet.

Du skal vælge mig som din træner:

 • Hvis du gerne vil have hjælp til at komme i gang med styrketræning og/eller Crossfit.
 • Hvis du ønsker at blive stærkere.
 • Hvis du har brug for hjælp til at træne op til en optagelsesprøve.

UDDANNELSE OG ERHVERVSERFARING

  • Uddannelse
   • Idrætsvidenskab, Aarhus Universitet (Under uddannelse)
   • Certificeret personlig træner (EREPS 4 – European Register of Exercise Professionals)
   • Precision Nutrition Level 1 certification
   • ACT-kursus I sundheds- og vægttabscoaching
   • Kursus: STYRK din squat, bænkpres og dødløft
   • Kursus: STYRK dit øvelsesvalg og udførsel
   • Grundkursus i Olympisk Vægtløftning Level 1, v. STYRK

  Erfaring
  • 2023-Nu: Træner i Arca
  • 2022-Nu: Personlig træner ved STYRK
  • 2021-2022: Underviser på Viborg Idrætshøjskole

Kontakt Mads direkte på: madsdp@styrkmig.dk

Indkøbskurv
Scroll to Top