Louise Hoffmann Klokker

Under min uddannelse som materialist opstod, for alvor min interesse for vejledning i, og brug af forskellige kosttilskud og kostråd.

Denne interesse er senere blevet udvidet og understøttet af en uddannelse som fysiurgisk massør, hvor forståelse for kroppens muskler og opbygning har givet mig mulighed for at kombinere rådgivning og vejledning i kost og træning.

Efter mine egne 3 graviditeter fik jeg konstateret en “rectus diastase” som tvang mig til at omtænke hele min træningsstrategi og sadle mentalt om.

Derfor valgte jeg at fordybe mig i det mentale og forsøge at forstå de mentale tilgange og aspekter i et godt liv/træningsliv. I den forbindelse har jeg afsluttet en certificeret uddannelse som VaneCoach™️ og OverspisningsCoach™️  ved Morten Elsøe.

Jeg er meget passioneret omkring det personlige velvære både i og uden for træningen.

UDDANNELSER

  • Materialist
  • Fysiurgisk massør
  • VaneCoach™️
  • OverspisningsCoach™️

Kontakt Louise direkte på: louise@styrkmig.dk

Scroll to Top