Lasse Tymm Andersen

Jeg har altid været fascineret af, hvordan fysisk og mental sundhed unægtelig hænger sammen. Derfor har jeg valgt at kombinere en pædagogisk uddannelse (læser til Pædagog) med mit arbejde, som personlig træner.

Som træner stræber jeg efter at møde mennesker på deres egen banehalvdel, for på bedst mulige måde at hjælpe dem til at opnå de resultater de ønsker, både fysisk såvel som psykisk.
Jeg vil give de mennesker jeg arbejder med, en tro på dem selv og en sikkerhed i deres egne evner, som de også kan bruge udenfor træningslokalet.

Jeg har dyrket crossfit i 6 år på konkurrence-niveau, jeg har altid været perfektionistisk omkring min træning og nørdet forskellige teknikker både i den gymnastiske verden såvel som vægtløftning. Det har givet mig en bred vifte af undervisningsmetoder jeg kan give videre til mine klienter. Rune Hokken herfra teamet har været min træner de seneste par år.

Uddannelse og erhvervserfaring

  • Certified Precision Nutrition level 1 coach
  • Certified Crossfit Level 1 trainer
  • Certificeret Personlig Træner (EREPS 4)
  • Pædagog
  • Certificering i fedtprocentsmåling FP Education
  • Moderne Smertevidenskab v. Smertervidenskab.dk (undervisere Simon Roost Kirkegaard). 16 timer.
  • Kursus i ACT-coaching i sundhed og vægttab

Lær Lasse at kende og lyt til det dybdegående interview med ham her:Kontakt Lasse direkte på: Lasse@styrkmig.dk

Indkøbskurv
Scroll to Top