Kristian Kjær Jensen

2 meter høj kæmpe som brænder for at hjælpe andre. Blev uddannet personlig træner i 2013 og har arbejdet med faget lige siden på mange forskellige måder. Har været gæste instruktør på Comwell, hvor jeg skulle stå for alle weekendens holdtræninger. Fungeret som personlig træner og fitness instruktør i et center i Aars (det har skiftet navn 5 gange, men hedder nu Sport og Fitness Aars). Været på Grønland og arbejdet som ”aktivitets medarbejder” hvor mine opgaver at lave holdtræning og sports aktiviteter som vandre ture, stærkmands konkurrencer osv, for de amerikanske soldater og danske ansatte.

Grunden til at jeg brænder for at hjælpe andre er, at det har hjulpet mig selv meget.
For 10 år siden mistede jeg min lillebror til kræft, hvilket var et hårdt tab. Jeg var i forvejen i gang med at tage en masse dårlige beslutninger, men hans død puttede ekstra kul på bålet. For at gøre en lang historie kort, endte jeg med at tage så mange dårlige beslutninger at jeg kom ind og sidde for det, i 6 måneder. Det var herinde jeg fandt mit kald som træner. Begyndte at hjælpe andre med kost og træning derinde og fik mit eget spinningshold. 2 dage efter jeg blevet løsladt søgte jeg ind på træneruddannelsen på Tradium i Randers. Så fitness blev min redning, og nu min livsmission at hjælpe andre med at få samme oplevelse med træning (uden at skulle have samme baggrund som mig selv).

CV

  • 2013 – Tradium Randers statsautoriseret Personlig træner, Fitness Instruktør og coach
  • 2014 – DIU Levet 1 kettlebell instruktør
  • 2015 – EREPS 3 og 4
  • 2015 – Fitness institute uddannet kostvejleder
  • 2018 – Udannet bænkpress, squat og dødløft ekspert af Mathias Vedsø Kristiansen, MSc Sports Science, PhD Stud, landstræner i styrkeløft

Kontakt Kristian direkte på: todiifit@gmail.com

Indkøbskurv
Scroll to Top