Kost- og vaneforløb (0 kr)

6 måneders (Gratis) kost- og vaneforløb

Er du træt af kure og diæter som ikke holder i længden? Er det svært at navigere i hvad der er rigtigt og forkert at spise? Er du forvirret over hvor du skal starte for at skabe vedvarende sunde kostvaner? Overvejer du drastiske tiltag til januar?

Kan du svare ja til mindst ét af ovenstående spørgsmål, så er STYRKs kost- og vaneforløb noget for dig.

Det starter søndag d.7 januar (og 6 måneder frem), og skal ses som din unikke mulighed mulighed for at prøve noget nyt til januar, som ikke bare er et quick-fix, men et forløb som har for mål at skabe vedvarende vaneændringer.

Drop januarkuren

Du overvejer måske at gå all-in på endnu et nyt vildt januar tiltag, såsom nul sukker, ingen kulhydrater eller træning hver dag. 

Og ja, det kan du godt, men kun for en kort periode (uger / måneder). 

For hvad så når hverdagen rammer?

Når motivationen ikke længere er skyhøj. Når børnene er syge. Når du har ekstra travlt på arbejdet. Når du har haft en hård dag og endelig sidder foran fjernsynet og slapper af.

De vaner du ønsker at ændre, skal gerne være nogle du kan vedholde, selv når hverdagen er intens. For først her, kan vi snakke om vedvarende vaner – som er dem vi ønsker at opnå, hvis vi skal holde fast i dem resten er livet. Så det ikke bliver endnu et forsøg med ekstreme tiltag der er ulidelige at være i, og hvor du glæder dig til at stoppe og “spise normalt”. 

Hvis dit mål er vægttab, og du ønsker den vægt skal forblive af, så skal du kunne se dig selv spise på den måde, med de tiltag du sætter i gang, resten af livet. For ellers vil du med al sandsynlighed tage den vægt på igen. 

Så drop januar kuren og andre lignende urealistiske tiltag. 

For hey, de virker ikke. I hvert fald ikke over tid.

Styrks kost- og vaneforløb

Hver 2. søndag (vane opgave)

Opgave/vane mail

En vane er en rutine eller en opførsel der ofte gentages og typisk sker underbevidst.

Derfor kræver ændring af en vane i de fleste tilfælde et stort fokus og tager tid at ændre.
Vores overordnede mål
er derfor, at implementere vaner der med mindst mulig indsats, gør den største forskel.

Hver 2. søndag (vane opgave)

Dag 3+7

Opfølgningsmail(s)

Hver opgave mail bliver fulgt op med 1-2 mails indeholdende yderligere praktiske ideer og værktøjer til hvordan du inkorporerer den enkelte vane i din hverdag. 

Dag 3+7

Dag 14

Næste opgave

Du modtager en ny opgave direkte i din indbakke. Afhængigt af hvordan sidste opgave er gået, kan der bygges ovenpå med denne nye vane, eller du kan prøve om denne passer bedre til dig og din hverdag (hvoraf forrige vane så udelukkes).

Dag 14

Skab vedvarende vaner, én gang for alle

Tilmelding

Kost- og vaneforløbet starter søndag d.7 januar

Fællesskab:
Et fællesskab kan være en vigtig del af at skabe nye vaner. Derfor har du mulighed for at dele din oplevelser sammen  med de andre tilmeldte i vores Facebook gruppe Træningstimen.
Link til Træningstimen: 
http://facebook.com/groups/traeningstimen/

Og hey, kender du måske en dette forløb kunne være spændende for? 
Så gør personen (og os) en tjeneste og del linket til denne side med ham/hende.

Indkøbskurv
Scroll to Top