Jesper Bøgh Lindholm

Siden 2017 har jeg arbejdet for at gøre fysisk aktivitet til en, overskuelig og afstressende, del af en hektisk hverdag for mine klienter. At realisere ens egne ønsker og forhåbninger til handlinger kan være svært for mange. Og det er her jeg kommer ind!

Med høj faglighed og en masse erfaring i bagagen udstyrer jeg dig med de nødvendige værktøjer til at kunne forene dine mål med dine handlinger.

Jeg har en bachelor- og kandidatgrad i Sport Science and Health fra Syddansk Universitet som jeg blev færdig med i 2019. En uddannelse jeg også selv underviser på den dag i dag, som Ekstern Lektor, ved siden af mit arbejde som Personlig Træner. Undervisning af andre, hvad enten det er en hel klasse universitetsstuderende eller 1:1 klienter, er den store drivkraft for mig.

Jeg får utrolig stor glæde af at se når ”puslespillet bliver samlet” for mine klienter og de får alle deres tanker, forhåbninger som bekymringer, ud til en konkret handleplan som ikke kræver en total renovering af deres nuværende hverdagsliv. Hvad enten det er mere fysisk aktivitet i hverdagen, måske for at blive stærkere eller komme af med smerter, eller ændring i vægt, fedtmasse eller muskelmasse skal det nemlig kunne fungere i samspil med ens andre behov. Og det er her jeg elsker at gøre en forskel, så man ikke brænder ud efter en uge eller to.

Jeg kender selv det, at der en masse brikker at tage stilling til. Jeg er far til to små drenge + hund og bor i hus lige udenfor Odense. Min bedre halvdel og jeg kan skrive under på, at tid og overskud er en mangelvare. Styrketræning er dog stadigvæk en bærende søjle i mit liv, men formålet er rykket fra at være præstationsoptimerende til at være et frirum hvor jeg kan stresse af og nyde noget mig-tid. Noget jeg også rigtig gerne vil hjælpe dig med at få.

Du skal vælge mig som din træner:

 • Hvis du ønsker at prioritere din træning, men har brug for hjælp til at implementere det.
 • Hvis du ønsker en langtidsholdbar og realistisk vægtændring.
 • Hvis du gerne vil prioritere dig selv i en hektisk hverdag.

UDDANNELSE

 • 2019: Kandidat I Sport Science and Health, SDU
 • 2017: Bachelor i Sport Science and Health, SDU
 • 2022: Styrk handlekraften med ACT coaching, v. Ida Thyrring & Tine Holst Agerskov
 • 2021: Smertebehandler: Formidling og bevægelse v. Smertefri Bevægelse
 • 2020: Copenhagen Sport and Conditioning seminar, KBH.
 • 2019: Vægtløftningsseminar
  Dmitry Klokov (Vm og Em vinder)

ERFARING

 • 2022-nu: Personlig træner ved STYRK, www.Styrkmig.dk
 • 2022-nu: Personlig træner v. NiklasMeier.dk
 • 2020-nu: Ekstern Lektor i Biomekanik v. Syddansk Universitet
 • 2020-nu: Selvstændig Personlig Træner
 • 2020: Underviser v. Sport & People – World Class Fitness Education
 • 2017-2020: Personlig Træner v. ClausSloth.dk
 • 2014-2017: Gymnastik og Atletik træner v. Ballum IF
 • 2020-nu: Familiefar

Kontakt Jesper direkte på: jesper@styrkmig.dk

Indkøbskurv
Scroll to Top