Jeanette Pyrdol

Træning og sund livstil har været en stor del af mit liv siden jeg startede i gymnasiet, på idrætslinjen. Der begyndte jeg at træne regelmæssigt i fitnesscenter og jeg har nok deltaget på alle hold der fandtes på det tidspunkt. Jeg tog et år på Ernæring og Sundhed, hvor jeg fandt ud af at Idrætsstudiet var det jeg virkelig drømte om. Derfor endte jeg med at skifte til Idræt og Sundhed på SDU, hvor jeg blev bachelor. Jeg forelskede mig i sportspsykologien, som kun var en lille del af uddannelsen på det tidspunkt og ikke var muligt at læse i Danmark, da jeg skulle læse videre. Jeg rejste derfor til Liverpool hvor jeg blev MSc. i sportspsykologi.

 

Allerede under min bachelor startede jeg min første virksomhed op, hvor jeg arbejde med atleter på talent niveau, som udviklede sig til at være senior og elite. Sportsfolk er også mennesker og kæmper med problematikker, som os andre. Desuden bevægede jeg mig forsat i indenfor fitness miljøet og har længe været bekendt med de udfordringer man kan møde der så som overtræningstendenser, forstyrret sundheds optik og spisning.

 

Rigtig mange af dem jeg taler med, kommer til mig med et konkret problem, så som madstress og et ønske om en forandring, fra noget til noget andet, men de ved ikke hvordan de skal nå derhen. Det er den proces jeg synes er utrolig spændende at være en del af. Hjælpe mennesker med at finde deres vej i livet og hjælpe dem til at stå stærkere i sig selv.

 

At møde et menneske og få lov til at være med på en del af deres rejse, deres udviklingsproces, i det liv de lever, det ser jeg som et kæmpe privilegie.

Uddannelser og certificeringer

  • Kursus i overspisning/BED – Fitness Institute
  • Stifter af Ro På Maden – Sundheds psykologisk konsulentvirksomhed
  • Kandidat i sportspsykologi fra Liverpool John Moores University (MSc. Sport psychology)
  • Mindfull eating kurus – Liverpool John Moores Univeristy
  • Underviser ved DGI Bevæg dig for livet Fitness
  • Rådgiver ved Foreningen mod Spiseforstyrrelser og Selvskade (LMS)
  • Bachelor i Idræt og Sundhed fra SDU Odense (BSc i Idræt og Sundhed)
  • Stifter af PerformingMind – Sportspsykologisk konsulentvirksomhed

Kontakt Jeanette direkte på: jeanette@styrkmig.dk

Indkøbskurv
Scroll to Top