EP #90: Linnea Moss – om at miste motivationen til træning og finde den igen

Rundt om bordet: Linnea Moss og Michelle Lindop.

Linnea har en lang og bred baggrund indenfor træningsverdenen, der tæller alt fra crossfit, til at have dødløftet næsten 3 gange kropsvægt i en fitnesskonkurrence.

Men hvordan forener man potentiale og præstation med et behov for adspredelse?

Og hvordan finder man motivationen efter en pause, når man ikke længere er nær så stærk, som man var engang? Hvordan får man perspektiv på sin situation, når man de fleste dage har hovedpine?

Og hvorfor er det altafgørende, at man bruger sig selv som sammenligningsgrundlag og ikke alle mulige andre? Alt det deler Linnea en masse spændende tanker om i denne episode, hvor hun giver os et spændende indblik i sit træningsliv.

… Og så får vi ikke mindst svar på, om “Moos” udtales som elg på engelsk, eller som mos i kartoffelmos. Lyt med!

I denne episode får du blandt andet svar på:

  • Hvordan trænede Linnea i adskillige år uden rigtigt at gide?
  • Hvad er det, der på godt og ondt gør fitnesskonkurrencer så fascinerende?
  • Hvordan kan det være en udfordring at have været virkelig stærk tidligere? Og hvordan genfinder man alligevel træningsglæden?
  • Hvordan har Linneas træningsfokus ændret sig?
  • Hvordan kan man finde den gode mellemvej mellem at træne for resultater, men samtidig også have træning som et sjovt og givende frirum?

Følg Træningstimen på YouTube:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top