EP #134: Politiets optagelsesprøve – sådan består du den fysiske del

Rundt om bordet: Michelle Lindop og Rasmus Skov.

I ugens episode har Michelle besøg af Rasmus Skov, personlig træner og medejer af STYRK København. I STYRK får vi regelmæssigt henvendelser fra mænd og kvinder, som gerne vil søge ind hos politiet, og i denne episode gennemgår vi derfor den fysiske del af politiets optagelsesprøve (anno september 2021). 

For hvad skal du egentlig kunne – og hvordan træner du dig så op til dette? Vi kommer her med nogle generelle guidelines, som du kan implementere, hvis du selv overvejer at søge ind. 

Du er også altid velkommen til at skrive til os via vores hjemmeside www.styrkmig.dk, hvis du har brug for mere hjælp til den fysiske træning inden optagelsesprøven.

I episoden taler vi om de specifikke krav. Du finder link til opvarmningen her, kravene for kvinder her, og kravene for mænd her.

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top