EP #132: “Ho-science” – myter om kvinder og styrketræning. Med Emma Kaalund.

Rundt om bordet: Emma Kaalund og Michelle Lindop.

Michelle Lindop og Emma Kaalund syntes, at der manglede en kvindelig pendant til Steffen og Nikolajs “bro-science”-episoder.

Så Michelle har teamet op med Emma, og optaget netop denne podcast – og den har de med et glimt i øjet kaldt for “ho-science”.

Derfor snakker de i denne podcast om alle de myter, påstande og påbud, som vores kvindelige lyttere har hørt.

De tager blandt andet følgende spørgsmål under luppen: Kan styrketræning få kvinder til at ligne mænd? Skal kvinder være påpasselige med at bruge kreatin? Må man dødløfte 100 kg, når man er gravid?

Lyd med, bliv klogere og få et godt grin!

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top