Anders Holm

Jeg har beskæftiget mig med styrketræning og anden fysisk træning i 10 år. Det startede som almindelig ”fitness-træning”, da jeg var 16 år, og det ledte senere over i supplerende træning til Rugby. Senere hen har jeg stillet op i Styrkeløft, hvor jeg blandt andet blev dansk junior-mester i 2013. De sidste fire år har jeg dog dyrket Olympisk vægtløftning hvor jeg nu er på det danske landshold, og har været til flere internationale stævner.

Til daglig er jeg kandidatstuderende på idrætsuddannelsen i Aarhus og jeg er desuden certificeret fysisk træning ved DIF igennem Aalborg Sportshøjskole. Udover min direkte berøring med vægtene, og min faglige baggrund har jeg også flere års praktisk erfaring som personlig træner og som underviser i vægtløftning. Jeg mener selv, at denne kombination hjælper mig til at koge træningsteori ned til simple principper, som alle kan forstå.

Mit mål i mit virke som personlig træner er at få folk til sætte pris på den proces træning kan være,

da det også er der, de rigtig store resultater kan finde sted! Det gælder uanset om det er første gang man sætter foden i et træningscenter eller om man er elite-vægtløfter, så længe tilgangen til træningen bliver tilpasset hertil.

Uddannelse og erhvervserfaring

  • Studerende, Cand.Scient, Sports Science ved Aarhus Universitet.
  • BSc, Sports Science ved Aarhus Universitet.
  • DIF Diplomtræner i fysisk træning ved Aalborg Sportshøjskole (DIF Træner 3).
  • Holdunderviser i vægtløftning og styrketræning hos Crossfit Copenhagen (2016- )
  • Personlig træner hos Fitness World (2016-2018).
  • På det danske landshold i vægtløftning

Kontakt Anders direkte på: Anders@styrkmig.dk

Indkøbskurv
Scroll to Top