Kursus: Styrk handlekraften med ACT coaching

Kursus v. Tine Agerskov og Ida ThyrrinG

Hvad gør jeg når klienten ikke bare følger planen?

Når det ikke bare handler om “rygrad”, hvad handler det så om?

Hvordan bevarer jeg selv motivationen, når klienten ikke bare er motiveret?

Et kursus for dig, der gerne vil tage din coaching til det næste niveau og skabe resultater for klienten, der er gået i stå.

Lær at stille de rigtige spørgsmål,
så du ikke giver de forkerte svar.

Hvem henvender kurset sig til?

OBS: Dette er ikke en ACT-certificering, men et kursus om principperne og samtaleteknikkerne i ACT,
og hvordan de kan bruges i sundhedscoaching

Hvad siger tidligere deltagere?

“På mange måder er hverdagen blevet nemmere, fordi jeg føler mig mere sikker i at kunne vejlede og hjælpe mine klienter bedst muligt. Jeg har kunne have en meget bedre dialog med mine klienter, og vi har sammen kunne snakke om, hvad der er vigtigt og finde det den reelle problematik, og ikke bare starte med vægttab.”
Michelle Irani
Personlig træner og skadesterapeut
“Det vigtigste jeg har taget med mig fra uddannelsen er en bevidsthed om, at det at leve et godt liv handler om meget mere end at leve med fravær af lidelse. Jeg har mere fokus på at hjælpe mine klienter med at blive bevidste om deres tanker og følelser, og hvordan disse kan være begrænsende, men også hvordan disse potentielt kan rummes uden at skulle have magten over klienternes handlemuligheder.”
Janne Philipsen
Cand. Psysch og Personlig træner
“Utroligt seriøst og givende kursus. Det har helt bestemt givet mig en masse forståelse og redskaber til at hjælpe mine klienter. Samtidig har jeg været på en mental rejse, som jeg kun kan sige kæmpe tak for. Hvis man arbejder med mennesker vil det helt sikkert være et kursus jeg ville overveje ret kraftigt."
Michael Rixen
Personlig træner

Hvad lærer du?

ACT: fra teori til praksis

Du får en grundig indføring om ACT (Acceptance and Commitment Therapy). ACT er en evidensbaseret kognitiv adfærdsterapi. På kurset lærer du om de seks kerneprocesser for ACT, grundbegreber og læringsstile. Du får forståelsen for, hvorfor det i arbejdet med klienter ikke bare handler om, at de skal ”tage sig sammen” eller bare tænke positive tanker. Ja, endda hvorfor de strategier ofte ikke virker, og hvad der i stedet skal til for at skabe forandring i klienternes liv. 

Træning i konkrete redskaber

Du får redskaberne til at have gode praksisnære samtaler med dine klienter, Du lærer at spotte undgåelsesadfærd og arbejde med at løsne fastlåste mønstre og negative tanker. På kurset træner vi også konkrete coachingmodeller, der giver dig redskaberne til at hjælpe dine klienter med at bryde fastlåste mønstre, finde motivationen til at skabe forandring i deres liv og træne nye langtidsholdbare vaner.

Stå stærkere i den
”svære samtale”

”Den svære samtale” er ja, svær. Det er den ikke kun fordi, temaerne kan være svære for klienten – der kan også opstå ubehag hos coachen selv. Du lærer at håndtere dette ubehag. Vi træner den svære samtale gennem en række øvelser og casearbejde fra egen praksis. Vi ønsker, at du efter kurset føler dig klædt på til sammen med dine klienter at gå ind i det, der er vigtigt – at du føler dig kompetent til at stille de svære, men også rigtige spørgsmål.

Mød dine undervisere

Tine Agerskov

Jeg har en bred erfaring indenfor undervisning, coaching og samtaleterapi med specialisering indenfor ACT. Jeg brænder for arbejdet med, hvad der forhindrer mennesker i at leve det liv, de ønsker, og at sætte fokus på, hvad der er værdifuldt for ham eller hende.

Det motiverer mig dybt, at jeg gang på gang har set, hvor meget ACT kan hjælpe mennesker til at komme tættere på det liv, de ønsker.

 • Kandidat i pædagogisk antropologi (Cand.pæd.ant.)
 • ACT Coach ved ACTDanmark
 • Psykoterapeut ved Institut for Gestaltanalyse
 • Mindfulness Instruktør ved ATWORK
  •  

Ida Thyrring

Som sociolog, Performance Coach og team lead har jeg flere års erfaring med at arbejde med mennesker i forandringsprocesser.Jeg forstår, hvorfor det kan være svært at skabe forandring i sit liv, og hvorfor det ikke bare handler om ”at tage sig sammen”. Jeg elsker at se mennesker flytte sig, gøre sig nye erkendelser og handle mere i overensstemmelse med det, de virkelig gerne vil. liv.

 • Kandidat i sociologi (cand.scient.soc.)
 • Performance Coach og stifter af iProve
 • Uddannet i ACT-baseret performance coaching ved Dansk Idræts Forbund
 • VaneCoach ved Morten Elsøe og Anne Gaardmand
 • Uddannet i systemisk coaching ved Mannaz
 • Vært på podcasten: ”Mindre hvad, mere hvorfor” sammen med Nikolaj Bach
 • Certificeret personlig træner hos Fisker Performance Education
  •  

Nikolaj Bach

Jeg har en passion for at fjerne forhindringer og forvirring, og derigennem hjælpe mennesker med at opnå deres mål, på en holdbar og meningsfuld måde.

Jeg arbejder ud fra grundprincipperne faglighed og forståelse, og bruger redskaber fra ACT til at skabe træningsglæde og ægte motivation hos mine klienter.

 • Bachelor i medicin med industriel specialisering
 • Medejer af STYRK
 • ACT for beginners with Russ Harris
 • ACT-kursus i sundheds- og vægttabscoaching v/ Tine Agerskov
 • Vært på podcasten Træningstimen
 • Vært på podcasten: ”Mindre hvad, mere hvorfor” sammen med Ida Thyrring
 • Har blandt andet været interviewet til DR.dk, Berlingske, Nordjyske og DR2 Temalørdag om træningsvaner og sundhed.
*Nikolaj er med online som ekstern oplægsholder.
  •  
Tine og Ida formår at gøre ACT og hexaflexen levende og bringe det helt ned på jorden, så det bliver anvendeligt både på det personlige og faglige plan
Lisbeth Skafte
PB i Human Ernæring, Madmentor og VaneCoach
“Det er top højt niveau underviserne Tine og Ida fremlægger for kurset. Igennem begge weekender opnåede de at skabe trygge, energiske og læringsfulde rammer for at opnå den bedste forståelse af ACT i praksis.
Lasse Olsson
personlig træner og coach in spe
“Ida & Tine har givet mig et langt større indblik i ACT og dets modeller, jeg nu kan bruge i min hverdag som personlig træner. Jeg kan varmt anbefale dette kursus.”
Søren Tækker
personlig træner og vane- og adfærdscoach

Det praktiske

Dag 1

ACT og værdier

Dag 2

Defusion og engageret handling

Dag 3

Coaching, vaner og vægttab

Dag 4

Accept, villighed og motivation

København

Du får selvfølgelig et diplom for din deltagelse.

Dato:
Lørdag d. 29. & søndag d. 30. oktober
Lørdag d. 19. & søndag d. 20. november

Tidspunkt:
Alle dage fra 10.00 – 17.30

Lokation:
Trekronergade 149A
2500 Valby

Pris:
8.999,-

OBS: Kun 14 pladser

Scroll til toppen