#180: 6 ting vi har taget fejl omkring

Rundt om bordet: Nikolaj Bach, Niklas Meier og Morten Meisner.

(SPOILER: Slutningen af episoden indeholder den vildeste “Røvertimen”-fortælling i podcastens historie!)

Den dag, du tror du ved alt, er den dag, du tager allermest fejl.

Videnskaben bliver nemlig ved med at udvikle sig, og der kommer aldrig et tidspunkt, hvor man ikke kan lære noget nyt.

I denne episode tager vi en dosis af vores egen medicin og snakker – inspireret af et opslag fra forskeren Brad Schoenfeld – om nogle af de ting, vi har taget fejl af gennem tiden.

Og med “vi” mener vi Niklas Meier (barselsvikar for Steffen Fisker), Nikolaj Bach og Morten Meisner, vores træner i Odense, som er gæst i denne episode.

Hør om 6 af de ting vi hver især har taget fejl omkring (fx om intermittent fasting, deloads og smerter), og hvilke konsekvenser det har haft. Alt fra unødvendige træningspauser til at måtte tage smertestillende for at sidde ned gennem en biografforestilling.

Og mon ikke du også kan lære en hel del af vores fejl, så du slipper for at begå dem? God fornøjelse med at lytte!

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top